Villa Hovås 🌿

Typ:Händelser Av: Datum:

Sommaren 2017 flyttade familjen in i sin nya tegelvilla i Hovås. En byggnad fördelad på tre våningsplan med bio och garage i bottenplan. Påkostat spa i anslutningen till terrass med pool och badtunna, kontor, allrum och sovrum på mittenplan samt kök, vardagsrum och sovrum högst upp i huset där utsikten över havet är som vackrast.

Villan rymmer många smarta detaljer men så är det också en kvinnlig ingenjör som bor här. Mathissen var ett plötsligt infall och löste problemet med tunga matkassar från garaget till köket, inbyggda solskydd är både snygga och praktiska och höga smala fönster ger extra ljusintag i trappan som kvällstid ersätts av inbyggd LED-belysning.

Familj: par med två utflugna barn

Byggår: 2017

Arkitekt: Stefan Rupert (Inobi arkitekter)

Schücoprodukter: skjutdörrar ASS 70.HI, vikdörrar ASS 70 FD samt fönster AWS BS.HI och AWS 70.HI.

produktgrupper: