Projekt

För oss är inget uppdrag för litet eller för stort. Vi arbetar med allt ifrån privatbostäder och flerfamiljshus till affärsfastigheter och just för att våra projekt är av sådan skiftande karaktär har vi fått en bred erfarenhet och kunskap inom glas och aluminium.

Här visar vi stolt upp några av våra projekt i och utanför Göteborg där vi tillverkat och levererat ett brett urval ur Schücos sortiment. Våra produkter och tjänster är allt från servicearbete på befintliga aluminiumprodukter till nyproduktion av fönster, dörrar, skjutdörrar, vikpartier och fasader. Ni kan följa vårt arbete med nya projekt löpande i vår blogg.

Vi är både diplomerade dörrmästare och Schüco Premium Partner, vilket betyder att vi är specialiserade för privatmarknaden och certifierade för arbete med alla typer av aluminiumdörrar.

Så hjälper vi dig

Behöver du hjälp att välja rätt produkt? Hur gör du om du inte har färdiga ritningar?

Vi hjälper dig gärna! Boka en tid och besök oss i vår utställning på Industrivägen 21 i Sävedalen.​

Kontakt

För oss räcker det med en enkel skiss, foton eller enbart tankar och idéer. Förklara för oss vad du önskar. Ring eller maila och boka en tid så finns vi på plats för dig.

Design & Planering

​Tillsammans med kund, arkitekt och byggare arbetar vi fram val av profiler, isoleringsgrad, konstruktion, kulör och glas för bästa lösning. Vi tar hand om måttning på plats hos dig.

Produktion

Profilerna levereras från Tyskland och tillverkas genom kapning, bearbetning och montering av våra skickliga hantverkare i vår verkstad i Sävedalen, Göteborg. Det tar ca 4-6 veckor från order till leverans.

Leverans

Du väljer om du vill ha hjälp med montering, enbart leverans eller hämta själva på vår verkstad. Vi följer dig gärna från idé till monterat och klart!

Kontakta oss

Just nu i fokus

P-hus Chalmers

Nybyggnad av P-däck vid Chalmers med fasadpartier och branddörrar.

Läs mer

Privat villa

Nybyggnation i Göteborg med smakfulla aluminiumpartier

Läs mer

Våra produktleverantörer

Alufront AB

Box 2108, Industrivägen 21, 433 02 Sävedalen

TEL
031-262210
MAIL
info@alufront.se
FAX
031-267429
ÖPPETIDER

Mån-To 07.00-16.30
Fre 07.00-13.30

miljodiplom
schueco-kvalitet
gbf_logo
afp17-transparent